Logo ontwerp

Uw Logo

Een passend logo laten ontwerpen

Het ontwerpen van een logo is niet zomaar even een investering. Uw logo is het eerste contact met een klant. Dit contact moet dus aantrekkelijk zijn en passen bij de doelgroep van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en waar jouw bedrijf voor staat. Of het nu gaat om een modern of klassiek logo, Wij denken  graag met je mee om een aansprekend logo voor je bedrijf te ontwerpen.

Wij garanderen

✔️ Iets unieks waar je trots op bent
✔️ Strak en herkenbaar design
✔️ Goede schaalbaarheid
✔️ Fijne service, door professionals

 Uw

Ontwerpproces

De meeste mensen vinden een logo of een huisstijl een lastig dingetje. Het tegendeel is waar. Bij ons voel jij je direct thuis. Wij nemen je mee in een proces waar je met een glimlach op terug kunt kijken! Echt waar. 

Hoe gaat zo’n proces dan in zijn werk? Goeie vraag. Nadat je akkoord bent met ons prijsvoorstel, sturen we je een vragenlijst toe. Hierin kunt je jouw wensen noteren. Denk hierbij aan “Wie is jouw doelgroep” of “beschrijf jouw bedrijf in 4 woorden”. Aan de hand van deze essentiële vragen bepalen wij welk lettertype, vormen of kleuren het beste past bij jouw bedrijf. Na het invullen van de vragenlijst gaan wij aan de slag met ontwerpen en sturen we je binnen enkelen dagen de resultaten toe.

Je kan hierna meteen een keuze maken, of feedback doorgeven om de ontwerpen naar wens aan te laten passen. Onze klanten ervaren contact met ons als efficiënt, persoonlijk én leuk!

Prijzen

Indien u een website laat maken door onze diensten is een logo in de prijs inbegrepen bij het webontwerp.(enkel websitelogo)
Logo voor website 50€
Logo all round (Hoge Resolutie) voor drukwerk ,t shirts, e.a. 99€
 

Enkele voorbeelden.

Nuttige links

Cookies
Algemene voorwaarden

Contact

 
Tel .0487/992854