Website Ontwerp

Website

Uw website straalt uit wie u bent, waar u voor staat en het geeft uw bezoeker een goed gevoel Uw website is uw digitale visitekaartje, dag en nacht bereikbaar voor iedereen.  Bij V.D.H. Products zitten we niet vast aan één stijl. We ontwerpen voor verschillende types, sectoren en groottes. Bij V.D.H. Products uw website laten maken betekend een goed design, maar net zo belangrijk een uitstekende werking en gebruiksvriendelijkheid van uw site. Bij V.D.H. Products staan uw wensen centraal. Niet alleen in woord, maar zeker ook in daad! Wij werken met het wordpress platform.

Webwinkel

Wij hoeven u niet te vertellen dat online winkelen nog dagelijks aan populariteit wint. Misschien wilt u een webshop als aanvulling op uw fysieke verkooppunt. Of u wilt ál uw diensten of producten via internet verkopen. Wat u ook doet of gaat doen, bij V.D.H. Products uw webwinkel laten maken resulteert in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Uiteraard zorgen wij voor de juiste uitstraling, u wilt tenslotte dat uw klanten een goed gevoel krijgen in uw online winkel.

Wij besteden aandacht aan de positionering van bepaalde modules, zoals aanbiedingsproducten, ‘anderen kochten ook’-producten en het complete assortiment.

V.D.H. Products gebruikt Woocommerce plugin voor WordPress voor webshops. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke, veilige en overzichtelijke webwinkel-applicatie. En het mooie is dat u eenvoudig zelf uw online shop beheert. In een handomdraai producten toevoegen, teksten wijzigen, orders bijhouden en foto’s aanpassen.

WERKWIJZE

Wij ontwerpen en bouwen uw website, webwinkel en/of nieuwsbrief in 5 stappen. Dat in goed overleg met u. Door onze korte lijntjes realiseren wij uw wens(en?) snel!

1. WAT ZIJN UW WENSEN?

Heeft u graag een persoonlijk gesprek? Bent u een beller? Of toch meer een mailer?  Wij voelen ons prettig bij alle vormen van communicatie. In deze eerste fase inventariseren wij uw wensen door de juiste vragen te stellen. Welke vormgeving past bij u of uw bedrijf? Op welke toon wenst u te spreken? Welk gevoel wilt u overbrengen op uw klanten? Kortom, wat moeten wij om het gewenste resultaat te krijgen.  

 

2. ONTWERPEN

We weten nu al een heleboel, we kunnen starten met het ontwerpen. Wij werken op basis van 3 ontwerpen. Met die ontwerpen in de hand, gaan we samen op zoek naar het juiste design voor u. Met uw feedback op deze ontwerpen gaan we verder met  vormgeven, totdat u zonder enige terughoudendheid trots bent op het resultaat

3. ONTWIKKELEN

Een mooi ontwerp is nog maar het begin! We gaan nu verder met de werking (de programmering) van uw website. Als u heeft gekozen voor een website met CMS of een webwinkel, dan gaan we nu ook de koppeling maken. Het leuke is dat u dit helemaal kunt volgen via uw link naar de testomgeving. En u kunt opnieuw feedback geven. Niet schromen, gewoon doen!.

4. TESTEN

We zijn klaar met ontwerpen en bouwen. Nu wordt het nog leuker: u kunt uitgebreid kijken, klikken, proberen en testen. Schoonheidsfoutjes en onvolledigheden worden natuurlijk nog aangepast. 

5. OPLEVERING EN LANCERING

Uw site of nieuwsbrief is gebouwd, gevuld, getest en gereed om het wereld wijde web op te sturen. Vanaf dit moment kunt u uw trots delen met iedereen.

6. PRIJZEN

De prijs van een website is afhankelijk van jou wensen , de prijs van een gewone website begint reeds vanaf 250€ ,  een webwinkel vanaf 750 € , voor speciale wensen en extensies kunnen wij u steeds een offerte maken.

6. DIENST NA VERKOOP.

Indien u een houstingpakket met website bij ons genomen hebt zijn volgende diensten inbegrepen.Het aanpassen van teksten en foto’s max 5 aanpassingen per maand. Opgelet het aanpassen van het webdesign (website) is niet in de prijs begrepen.

 

Nog niet overtuigd ? kijk hier naar  onze realisaties       KLIK HIER

Nuttige links

Cookies
Algemene voorwaarden

Contact

 
Tel .0487/992854